Anotace: Přísně odborně vzato, moje aforismy se pohybují někde mezi sofistikovanými pořekadly s persifláží, frazeologismy a kravinama. Manželka si mě už zařadila.
Manželka má smysl pro humor a pokud řeší smutek koukáním na tvou fotku, tak k Tobě vážně patří...ST
06.12.2010 15:23:00 | Sladkalu
Láďo, kdo se směje naposledy, ten se směje nejlépe.
Taky máme s Milanem tvoji fotku :o)))
07.08.2010 18:08:00 | hašlerka
Pokud by tě srandičky od těch dvou zamrzely, řekni mi a já ti pošlu fotečku hašlerky a gabkina. A můžeš jim to oplácet. :o)) Na to, kam si je pověsit, jistě přijdeš sám.
07.08.2010 17:54:00 | Zasr. romantik