Shag..

Shag..

Anotace: .. swingový tanec

Slow - slow - quick - quick, na šest dob
s tělem na tělo
ztrnulý loketní kloub
mít by to chtělo

´sailor steps´ pro oba dva
střídavě ´step - hop´
víš oč jde? - zeptej se lva
ne, minci překlop

se mnou to zkus, aáá! jedem
double time swing dance
v páru my dva rozjedem
tanec shag lvích es

parketový lev vede
s růží se chlubí
zda sejde se - nesejde
dvou kol ozubí?
Autor Petbab, 07.08.2010
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super! V Tvém rytmu podání, jsem se zvedla z postele... a to je úspěch.

09.08.2010 06:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí