Anotace: ..strašně moc už toho bylo rozbito.. od ideálů po atomy.. běžné se stává raritou - no a co my?
Sbírka: rekonvalescence
tak doufám že sis to kaf dal, šestej :o)
Aťane, konečně ses dopracoval až tam kde su já? :o)
díky tu všem teda :o)
08.08.2010 22:21:00 | hanele m.
Kdyby mě někdo před třemi lety řekl, že budu číst podobné básně a ještě z toho budu mít radost, poslal bych ho za Chocholouškem.
Jasné ST
Většinou souhlasím s kokršpanělem, tak je tomu i teď.
08.08.2010 22:03:00 | Aťan
tak tohle je síla... to mě oslovuje hodně moc... ST je málo
08.08.2010 14:01:00 | drsnosrstej kokršpaněl