Jak na to?
Anotace: Pár veršů od jedné nejisté, pomatené a nevyrovnané holky - ode mě :D
Sbírka:
Postupem času...
I přesto, že tě miluji,
Neustále zjišťuji,
Jak málo toho vím,
I když jsem tvůj stín.
I když tě mám ráda,
Je mi každá rada
Drahá nad to zlato,
Ať už vím, jak na to.
Jak upoutat pozornost,
To je každé ženy ctnost.
Já však tohle neovládám
A dál se v tom sama plácám…
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)