Anotace: V hľadaní slnka,zmyslu vecí. sme predsa v lete asi všetci :) P.S Príjemné čítanie prajem.Upozornenie na príp.chyby (ktorých sa určite nájde mnoho)uvítam.
Mně se to moc líbilo, asi máme stejný názor na věc. A bylo to takové krásně zpěvné a hlavně moc milé a příjemné. Krásná báseň, vážně.
31.08.2010 07:55:00 | Zelená okurka
Krásná věc na téma času, a avizovaných chyb jsem si taky nevšiml. A silně mi to připomnělo písňový text (sloka - refrén - sloka), je tak, nebo se mi jen zdá? :) U mě za plný počet.
29.08.2010 19:42:00 | J.U. Ray
Kdyby to šlo, hned bych se vší silou proti času rozeběhl..a těch cest možná zas tolik není, ale strašně se větví, to je ten problém...
15.08.2010 22:33:00 | Chancer
pekné :) čas postojí jedine v nás, keď vieme, ako s ním správne vo dvojici vládnuť :)
14.08.2010 13:54:00 | lennerka