Dnes naposledy
Anotace: Nevim co k tomu mam rict
Bolest srdce,
žalostná a drásající.
Dopadá měkce,
v žár spalující.
V žár mé vášně,
k Tobě se pojící.
Miluj mě znovu a něžně,
líbej mne na lících.
Spal mne svou touhou,
svou láskou či chtíčem.
Prožij chvíli dlouhou
a nelituj toho v ničem.
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Psavec, CULIKATÁ, Holis
Komentáře (2)
Komentujících (2)