V Hoře za nehtem ukrývá se tajemství plísně
žijí tam postavy postaveny na pomníku z tísně
žijí a nebo přežívají v přežvikovací době podniků
utíká jim čas i žíly v křeči,nemohou dýchat v úniku
Kámen a nehybní tvoři ve spánku večeří se sluncem
v lesích
nikdy se neptali kdo je slunce a proč je tak děsí
jen ohlodávali včerejší ohryzky z jabloně ráje
pak sežrali i ostatky ostatních bezejmených psích známek