BLÁZNIVÝ VÝLET
Anotace: napadají vás někdy také takové šílenosti,když myslíte na někoho,pro něhož vám tluče srdce a vy s ním nemůžete být?
Sbírka:
Srdeční záležitosti
Vem mě na bláznivý výlet,
švihnem spolu kamion,
chci s Tebou dálky sdílet,
jsi v mém srdci šampion...
I když se výšky velmi bojím,
na rozhlednu lásko vylezem spolu,
svou ruku s Tvojí pevně spojím,
a podívám se i tam dolů...
A v městské uličce na výkladní skříň,
napíšu rtěnkou Tvoje jméno,
k němu pak přidám peprný rým,
nic není tabu,vše je dovoleno...
Žebrákům dáme poslední mince,
kradený návěs je hotel náš,
jsme spolu a nechcem více,
mám tady Tebe a Ty mě máš.
Přečteno 383x
Tipy 20
Poslední tipující: Psavec, danav, rezina, Miroslav Možný, malá slečna, Jiná, Květka Š., labuť, ilona, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)