ROZUM A SRDCE
Anotace: nebývají nejlepší kamarádi
Děsí mě papír s linkama-NÁVOD,
o tom jak správně žít se má život.
Rozum je sice má pravá ruka,
však srdce mi z toho často puká.
Všechny ty konvence,prachy a statky,
na to je čas myslím si krátký.
A tak mé srdce bitvy si svádí,
s rozumem tajně o mě se radí.
A pokaždé vyhrává to bojovné srdce,
řve na mě z nitra jak vzteklá lvice.
A tak mi rozume odpusť,vím,
že za ruku s tebou dál poběžím...
...plnit přání srdcová
Přečteno 377x
Tipy 21
Poslední tipující: Kokonut, kroužek, synanceia, Antares, Elisha, Dreamer, Psavec, Tamara, rezina, malá slečna, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)