Hříchy
Anotace: ... ať hodí kamenem ...
Nevěra opět rozhodila sítě,
jsem Tvoje oběť, šeptáš lásko, chci Tě...
Marně se pokouším vymanit z pasti,
lákavá představa prožívat slasti...
Sliby se ztrácejí kdesi za obzorem,
hříchy se snad rodí jenom v mozku chorém?
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, kuskus pruhovaná, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)