SMYSLNÁ PŘEDSTAVA
Anotace: ...,o muži, který má ty nejúžasnější oči ,nádherné tělo a občas mě jím tak trochu svádí...
Sbírka:
Srdeční záležitosti
Ve větru závoj mé vůně jsi našel,
ponořen do ní až ke mně jsi došel,
oči Tvé mluvily místo úst,
že příliš dlouhý je náš půst.
Hluboký pohled Tvůj do mé tváře,
vzbudil mé sny z pod polštáře,
před světem schované barevné snění,
co čekalo na své naplnění.
Noc mladá je a kouzelná,
když hladíš má nahá ramena,
na kůži stopy po Tvých rtech,
Tvé dlaně měkké na zádech...
...cítím
Tvé dechberoucí silné tělo,
si to mé křehké přivlastnilo,
v polibcích žhnoucích hladových,
já taju jak na slunci sníh.
Šeptáš jemnost do mých uší,
ta slova Tvým rtům tolik sluší...
Svlékáš mě něžně,po chvíli dravě,
jazykem mučíš mě, lechtivě,hravě...
...šílím
Každý Tvůj dotek jak věčnost vesmíru,
stvořen je pro mě přesně na míru.
Noc chtivá je a horoucí,
dva těla v jedno splynoucí...
...vidím
A vzdychám z Tvé síly a mužnosti,
sytíš mě chtíčem i dávkou něžností.
Spoutáme navždy to dlouhé odříkání,
v okovech slastí,touhy a milování.
...až do svítání
Přečteno 450x
Tipy 36
Poslední tipující: Jaine, synanceia, rezina, Antares, carodejka, Olbik, Mbonita, Kapka, Psavec, Jiná, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)