Dech ženy
Dech ženy
Jak na podnosu, na řase nese rosu
křehkosti.
Točí a víří éterem.
Věčnost okamžení, kde je a zas již není
vždy nové poblouznění.
Stojí a mlčí
upřeně hledí
do očí.
Jak z mořské pěny
tvořené tělo ženy
se poddává.
Čí je to dech?
Jak z horských vodopádů
má nad kamenem vládu
dech ženy.
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)