Když člověk odchází...
Anotace: Když člověk odchází...
Když člověk odchází,
jaké má pocity?
O čem s ní?
Co vidí?
To nikdo neví.
Když člověk odchází,
zdá se mu sen,že tu bude ještě,
bude déle....alespoň o jeden den.
Nezbývá nic jiného,
než jenom snít,
mít kolem sebe své blízké
a v klidu odejít.
Odejít tam,
kde dobro nad zlem vede,
odejít na cestu dlouhou,
kde cílem cesty je nebe.
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Gre_P, nejsembásník
Komentáře (0)