život je takovej
Anotace: život je takovej
život už je takovej
a takovej ho musíme brát,
někdy dobrej,někdy zlej,
občas se i můžem smát.
Občas plakat,,občas snít,
ale hlavně ho musíme žít.
Žít naplno dokud to jde,
je to tvůj život
a takový podruhý už nebude.
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
Komentáře (0)