Mor
Anotace: MOR ...(ale ne Masters of rock ;-) )
Duše má hříšná
čeho ses lekla?
Že by jsi shořela
v plamenech pekla?
Nebo že v dítěti znovu bys ožila..(?)
A jak to pak udělat, aby jsi nepila?
Lekla ses smrti? Bytí?
Cháronova voru?
Tak lehké je podlehnout
alkoholovému moru...
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, Červ, Jiná, James Libustka, CULIKATÁ, Gabrielle
Komentáře (1)
Komentujících (1)