Pomíjivost
Hladový vítr rozfoukal
vůni a krásu jedné růže
a pastvu pro oči nám vzal
jak brát jen bůh a vítr může...
A dál nám šeptá do uší
- co oči vidí - je pomíjivost
a že nám zloba nesluší
a ani pýcha,zášť a chtivost...
A že jsme tu jen pro lásku
ta pravé bohatství nám dává
A odpověď na otázku
Máš mě rád?
Máš mě ráda?
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, danav, Jiná, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)