Po dnešní noci
Anotace: jsem se probudila a napsala tuto báseň
Sbírka:
Ztrácím tě
Po dnešní noci
spíš jako zabitý na podestě ze skla
V příkrovu mraků odráží měsíc prasklá
poupata naší probdělé tmy
Nad hlavou se vznáší příslib
Bude to tak pořád dál?
V peřinách ty budeš zase král
až ztratí se poslední záchvěv
A pak už nic?
Až dozní krok okovaných
střevíců a vzedme se
vítr pěkně od plic...
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, carodejka, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)