mi se to líbí. příjde mi to jako poezie psaná srdcem. a u ní se nepřemýšlí, a ani nesmí :)
31.08.2010 08:42:00 | JohnyD.
téma je milionkrát ohrané..čtu to tu denodenně.. ale každé téma se dá dobřě zpracovat, i když je neustále omýlané.
Jen ty křečovité rýmy "za každou cenu" mi prostě vadí...
Kdybys nedělala rýmy za každou cenu a nechala báseň jen tak sklouznout přes své rty, mělo by to nádech úplně jiný a úplně jiné kouzlo, které by mě už mohlo oslovit...
29.08.2010 06:56:00 | TedelyBear