Přání
Anotace: ....ne vždy je dobré všechno chtít vědět a znát........
Měla jsem pět přání,
jakýchkoliv jsem jen chtěla,
jakýchkoliv mě napadli.
Ze začátku jsem nevěděla,
ale nepromarnila jsem šanci svou
a budoucnost svou vidět chtěla.....
a viděla jsem....
Chtěla jsem znát svoji minulost....
a poznala jsem...
Chtěla jsem vědět jaké chyby dělám...
a zjistila jsem...
Chtěla jsem vidět nebe.......
a viděla jsem....
Chtěla jsem vidět smrt.......
....a zemřela jsem.....
ne vždy je dobré všechno chtít vědět a znát......
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Agniezka
Komentáře (0)