JÁ A ŠEDÁ MYŠ
Anotace: ta báseň je moc lživá v samotě,já a šedá myš tu zívá.....
V samotě,já a šedá myš tu zívá
je i přes půlnoc moc živá
jak básník ticha
čeká na myšlenku
co není vůbec svatá
rozlitou sklenku
luna si s námi dává
milenci venku
z radostí co je plachá
tak hloupě snívá
přejí jí dobrou noc
co má tak zvláštní moc
křičíme s ní o pomoc?
Ta báseň je moc lživá
V samotě,já a šedá myš tu zívá.
Přečteno 274x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, lennerka, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, WAYWARD, zenge, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)