Anotace: Hotový písňový text - ze Zrcadla.
četl jsem první Zrcadlo a pak rovnou toto... a chce se mi napsat, proto píšu: poprvé kvalita a napodruhé sis dobře pohrála, hezký
28.09.2010 23:00:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Děkuji ti, Jene. Narážka na víly byla proto, že se můžu hrát na co chci, ale stejně budu v nitru svině. Co se týče nosu, ano, byla narážka na pýchu a jsem ráda, že to je znát natolik, že jsi to poznal i ty. Za ST děkuji, dá práci se ti zavděčit.
09.09.2010 21:41:00 | myší královna
líbí se mi: 1) Vílu vílou hůlka nědělá (věčné téma víly, jenže ty nemáš ani hůlku ani nejsi empatická - jsi prostě slepice :-) )
2)Koukni se do zrcadla, ulom si nos
Taky jsi jako malá chodila bos (přepokládám, že narážíš na pýchu)
3)a pak něco o lenosti a umírání stesk (to je zase Ludmilova vlastnost, nemá odvahu atrpělivost studovat Kantovu Kritiku čistého rozumu)
přesto to bylo svěží a odsýpalo to - takže se mi to líbilo, ST
08.09.2010 20:46:00 | 11477
Myško, napsalas to moc hezky, zavzpomínala jsem si ano chodila jsem kdysi dávno také bosa.
07.09.2010 16:34:00 | carodejka