Jak jednoduché to je
Zmocněnec Tvého BYTÍ
Tě za úsměv chytí
a zakroutí s ním jen.
Tvá odtažitost je jen suchá
slupka před rozpadem...
Zachraň se!... a
nadejdi si jen..
podívej se na svůj sen
a padni si
do náručí.
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Lovecká, James Libustka, labuť, Niky88
Komentáře (1)
Komentujících (1)