Čekání na budoucnost
Anotace: lehká naivita mládí, malování si růžových zítřků, věnováno mé budoucnosti
Sleduji světlou tečku v dáli,
tak jasnou, až mhouřím oči,
které od pláče mě pálí
a nespávám celé noci.
Pomalu - až příliš zdá se,
blíží se krásné chvíle,
sny v celé svojí kráse
jsou zahaleny sněhobíle.
Kéž už odkryje se ten opar mlhavý,
čekajíc na zítřek
sleduji dálavy
zpod zamhouřených víček.
Doufám a představám popouštím uzdu,
opomínám krutost světa,
budoucnost mi dělá múzu,
dokud na prstech spočítám svá léta.
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, Severka, CULIKATÁ
Komentáře (0)