Anotace: ...pětistá ;-)
děkujuuuuu ;-) tak když to je ta kulatá tak .. aspoń že se podle tebe povedla :-)
07.09.2010 12:04:00 | Chašmodský
Mno, páne jo, tohle se Ti fakt povedlo. Je to výstižný a dobrý... prostě v jednoduchosti je také krása... já ju teda vidím. :o) ST!
07.09.2010 11:44:00 | NikitaNikaT.