HÁDÁM...
Má slova měla být pohlazení,
po tvé duši v hodině podvečerní,
nikdo tím osud nepozmění,
kdo hledá problém tam,kde není.
Možná se známe jen z vyprávění,
a možná jsi chtěl podat vysvětlení,
však chyběl nám prostor pro sblížení,
z té dálky jsme oba unavení.
Snad lepší je zůstat u mlčení,
i tak jsme si přísně utajení.
A tak jen hádám v přestrojení,
proč osud karty tak často mění...
Přečteno 400x
Tipy 42
Poslední tipující: Kokonut, kroužek, Calië, zelená víla, bobi bobie, Verena, TetaKazi, Elisha, Jiná, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)