REIK
Hříva Ti krásně ve větru vlaje,
když hrdě cváláš ze své stáje,
až zastavíš se na louce,
zařehtáš si kraťounce.
Hřebec jsi už velký bílý,
až klisně očka zasvítily.
Tvé hříbě bude sněžně bílé,
malinké a roztomilé,
a když bude umět cválat,
ocáskem ti bude mávat.
Přečteno 300x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, CORONATION, Vanilková Ninja, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (5)
Komentujících (5)