Anotace: Divnost .. nelíbí se mi .. ae nevím jak to přepsat tak, aby to stálo za víc, než za starou bačkoru ..
Mně se to líbí, hlas srdce je natolik silný, že Ti nedokáži poradit, jak? Jak ten hlas utlumit...
13.09.2010 09:34:00 | Nick Name
Neřek bych, že to stojí za starou bačkoru, jsou tam dobrý nápady. A v některých případech je důležitější účel než forma ;)
10.09.2010 22:33:00 | Le ver luisant
protože to takhle má z nějakého důvodu být.Srdce neklame...krásná básnička
08.09.2010 18:15:00 | Vanilková Ninja