Anotace: Pokus o písničku
Slova překrásná....už má i hudbu? Nejsem z Prahy, léty o něco méně stižená, ale přesto jsem ji pozvala ke klavíru. Mylsím, že klavír jí sluší :)
29.03.2011 10:01:00 | voslík
jo, Letná, tak to mi rozbušilo srdce, park mého dětství na tříkolce i mládí na lavičce :-)
13.01.2011 22:22:00 | ni.va
Krásné příteli,jsme li smutní, vidíme vše tak jinako a ta smůla po našich duších šlape jen proto, že uvnitř tluče srdce dobrého člověka, nedej se a usmějse na ten mnohdy špatný svět, tak krásně lechtáš město slůvky, nádhera posílám obdiv i ST.
13.10.2010 11:04:00 | carodejka
napsáno nádherně ST!
10.09.2010 12:00:00 | xoxoxo