Ač oči plavou na čubičku
v potoku, co směřuje k líčku,
jež barvou připomíná svíčku,
vzpomeň jen tiše na písničku
o tom, čím srdce Tvoje sní,
úsměv až tváře projasní,
svět bude zase úžasný,
reálné zdát se budou sny,
a než kukačka zakuká,
snad u dveří Tvých zaťuká
Fortůna, s gestem komika
co bránu štěstí odmyká
vytáhne z mošny Lásku Tvou,
oči Tvé budou oblohou,
jíž bílé mráčky bělma jdou
zas budeš štěstí výlohou...
29.11.2010 14:27:00 | Kozoroh 1
Vždycky si při čtení představuji člověka, který dokáže napsat tuhle nádhernou záplavu citů, moc hezké.))
13.09.2010 20:02:00 | carodejka
Na lepší časy zablýskne se-určitě!Já měla dnes sen nádherný,rozkvetlý:).Hezky píšeš-vanilkově:))
11.09.2010 08:50:00 | CULIKATÁ