Maličkosti nejsou
Je to jen maličkost, která vše změní,
lásku či štěstí může ti dát,
taková maličkost to ale není,
to by se musela zázrakem stát.
Taková maličkost v životě není,
která by mohla ti cokoliv dát,
takovou maličkost nahradí snění,
snění, co může se životem stát.
Je to jen maličkost, která vše změní,
taková maličkost, která však není...
Ať žije snění...
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)