Bílá růže
Bílou růži, dávám ti k svátku
Bílou růži na znamení míru
A k tomu víno – vytahuji zátku -
snad rozpoznáme jednou míru
Připíjím na zdraví
a připíjím na nás
Snad satan to ví
že nás nerozdělí čas
Připíjím na nás – nemrtvé -
Připíjím na věčný hřích
Připíjím na sny tvé
o smrti v očích tvých…
Přečteno 354x
Tipy 21
Poslední tipující: Charibeja, carodejka, Káňátko, Gabrielle, Mbonita, Psavec, WhiteSkull, Fighting Dreamer, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)