Anděl
Anotace: jsi tady a já tam...
Jsi tady a já tam.
Líbáme si tvář
a objímáme dušičky.
Snad jen v myšlenkách,
ale jak silné to je.
Věříš na anděly?
Ty jsi totiž jedním z nich.
Pro mě,
možná pro tisíc
dalších duší.
Ale jsi tady
se mnou,
já cítím tě
na každém kroku.
Síla dvou lidí,
síla víry a snů.
Magická moc,
zlatavá nit,
slunešní třpyt
a silné lano,
probouzím se
a probouzíš
se s nimi
každé nové
ráno.
Ledový klid a nadhled
prostoupil naše těla,
do našich schránek
snových
nedostane
se ani
jedovatá
včela.
Děkuji, že jsi.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: devcatko z jetele, Skalsky Pavel, Bíša
Komentáře (0)