Bez dechu
Když natáhnu ruku
nemohu tě chytit
ale mohu tě minout
CH.B.
---
Je to tak dávno
možná dýl než TO
co jsme byli
svěžím dechem slunce
Leželas přikrytá
mnou
a k tomu hrálo
ranní kolejiště
bim-bam
bim-bam
A vlak se loudal
odněkud
z trávy
odněkud z Nedvězí
a pak projel kolem
a s ním odkráčel opar
a zvuk týhle
svrchované scény
--
Je to tak dávno
/možná míň
než se zdá/
kdy všechny ty kopce měly
vrcholy v úrovni tvých
očí
a vlasy se plazily
jako vinice
po svazích tvých
ramen
Je to tak dávno
kdy mi dozrávaly
v prstech
a tekly ústy
tak hrozně dávno
dávno
dávno
*****
Přečteno 416x
Tipy 32
Poslední tipující: básněnka, Malá mořská víla, jvacl, Jana M., Elisha, Kapka, šuměnka, Jiná, Marcella, Alci, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)