VEŘEJNĚ
Anotace: Včera jsem po delší době jela metrem...
VEŘEJNĚ
soukromě
dopravujeme se
přechody tunely valíme se
Řeka řečí
hory těl
pohledů smutných
náš úděl
Na hodinu
na minutu
na vteřinu přesně
je to děsné zase ujel
Klapot podpatků
dopředu i pozpátku
k večeru i po ránu
vlasy vlají v průvanu
Noviny odložené
stránky knížek nedočtené
křížovky sudoku
střílíme od boku
Sbalte si svá
evakuační zavazadla
v případě nouze volejte
jedna jedna dva
A uvolněte už konečně
výstup a nástup
dveře se naposled
zavírají
Příští stanice
držte si klobouky čepice
přestup na linku
života
Přečteno 457x
Tipy 33
Poslední tipující: enigman, Bíša, Helena Lovecká, Zasr. romantik, Noc17, Jacob P. Verlaine, jedam, Házté, Gabrielle, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)