Facebook, World of Warcraft a jiné závislačiny...
Anotace: Možná že ani nepřeháním...
Ztratil sem se ve vlastním bytě
Chytil sem se do obří sítě
Ta síť mě dusí, drtivě svírá
V mém životě je černá díra
Která do sebe všechno vtáhne
Pokud někdo nezasáhne
Je jak mor, má miliony obětí
Od mužů přes ženy po děti
Tahle choroba si nevybírá
Člověk už jen nevěřícně zírá
Kolik hodin, dni i let
nad tim může někdo prosedět
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Philosophic Theory, Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)