A nebo to chce malý dvůr a velký bič. :) Chudinka dceruška. Nic ji taťka zatrolenej, nedopřeje. A ještě k tomu poslouchá s hrníčkem na zdi. To je ale pacholek. :)
05.10.2010 21:53:00 | Verule
Bruno ujde. Polykarp je horší. A ano, to jméno existuje.
Úsměvné. Lýtka se zapalují, to chce hasiče.
22.09.2010 22:50:00 | Rikitan
a pozítří a popozítří a pak zas .-)),Psavče,z toho může být brzy vnoučátko jak poupátko.Hezká!
22.09.2010 08:53:00 | Vanilková Ninja
Hlavně, že se nepodepsal Ťuan Tink, to bys asi nerozdejchal :-)
21.09.2010 19:30:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Tak honem ještě sežeň jeho adresu, třeba ti to ušetří hodně práce a peněz. Kde ho budeš honit za půl roku?
21.09.2010 18:44:00 | Zasr. romantik