To ty sám,si tak připadáš?určitě to tak zlé nebude,já v tom vidím trochu svého tátu bráchu a trochu sebe...
03.04.2011 16:42:00 | Liduška
Hojnost mi čiší z tváře
a Lenost funí krok co krok
mé švy má krmě páře
a zaoblený je můj bok
co sním, to jde mi k duhu
jsem pánem svého majetku
do pekla na popruhu
nechť čert táhne mou kotletku...
24.09.2010 10:03:00 | šuměnka