Když mizím nábřežím
vyhaslých lásek
vibrace dívčích kytar
zní zurčením
Strunami sukének tvých
v půlnoční řase
na lávce hraješ tichá
poselství vin
Řeko. Řeko.. Řeko...
Kam Tvá voda teče ~ snad na mlýnská kola nebe stesky vleče
* pro poslední slova
Z bláta sklíčený hřích
hledává hráze
Lesklá tma nepočítá
luceren splín
Neonem odsouzených
odezní vášně
Samotná chceš být skrytá
Vzdávám se, vím...
Řeko. Řeko.. Řeko...
Kam Tvá voda teče ~ kde hvězdička žije ~ u moří smí klečet
* úsvit melodie
Šeptem o tajemství
bludičkou zdáš se
Půlměsíc nepospíchá
neprosí ring
V souhvězdí psaníček Tvých
břeh nedočkavce
na konci vody slýchá
Žár nosí dým
* Řeko. Řeko.. Řeko...