Cožpak
Anotace: smysl mi taky uniká:)
Cožpak si nemyslíš,
cožpak nevíš, že
když někomu ublížíš,
pak od tebe uteče?
Cožpak to necítíš,
že je něco špatně?
Cožpak ty si nemyslíš,
že i ty můžeš býti na dně?
Kdybych mohl, způsobím,
že tvé smysly znovu
vnímat budou svět tak,
jak dřív - zas a znovu.
Cožpak to nevidíš?
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, malá slečna, Antares, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)