On the other side
Anotace: ... at the moment ...
Duše jak prázdná pláň
tak rozlehlá
slyším bezvětří
je bez hranic
paprsky nechladí
nepálí mráz
divný pocit
proč nebolí
skořápka
s tichou samotou
zaklepej
a přebij tlukot srdce
co ztrácí se
v mlze odevzdanosti
však nečekej odpověď
prozatím
dýchám
a bez křečí
zvláštní pocit
překvapivě neděsí
snad vyrovnání
nebo to přijde
bolest
slzy
srdce v křeči
písečná bouře
co vše zadusí
teď však
jsem na druhé straně
dna propasti
vrcholku hor
a ty vplétáš
se mi do vlasů
opojnou vůní
Přečteno 312x
Tipy 32
Poslední tipující: la loba, Holis, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Gabrielle, Lexisa, Jiří I.Zahradník, Kars, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)