Věk něhy
Anotace: .......podzim není smutný....
Krajánci podzimu
křehkými kotníky
satřásají zlatavě
záblesky listů
přesto je zeleno
/tam uvnitř
kde se dotýkáš mého srdce/
a něha zkouší
bosou nohou
hrát si
na provazochodce
na stříbřitě napjatém laně
nás dvou
Všechno zmohu
s tvými slovy
klíčovou dírkou
poschovávanými do duše
podzimních splínů
Přečteno 309x
Tipy 43
Poslední tipující: enigman, Špáďa, Holis, stmivani.na.lepsi.casy, Noc17, jedam, Bíša, Jana M., Tamara, Gabrielle, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)