TVOJE MACEŠKY
Anotace: ...jen tak, něco jako text.
***
O tobě o vlasech
o všech těch trapasech
o hadrech v posteli
o dnech co nechtěly
o růži z obrázku
provázky z podvazků
dávno zapomněly
dneska je starší den
co bude za týden
třeba jen úsměvy
maňásků v manéži
i chorál k papeži
zazní nám ze věží
pár krát naposledy
nasbírám macešky
poprosím berušky
o trochu soucitu
k hříšnému outfitu
o křídla havraní
o tělo na spaní … tvoje
***
Přečteno 302x
Tipy 55
Poslední tipující: modrá..., Bíša, Ráchel, jitka.svobodova, dream in emptiness, Quigleika, Gabrielle, hašlerka, Mbonita, s.e.n, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)