Nemůžu spát..
Nemůžu spát…
jsem sám,
pod deku se zasouvám.
Choulím do klubíčka tělo,
to, které by druhé chtělo.
Chtělo by moc, ale nenachází,
doteky hřejivé mu schází.
Mysl bloudí vzpomínkami,
v lese mezi korunami,
marně hledá jinou, spřízněnou,
snad ve snu najde, snad se neminou….
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: jvacl, James Libustka, Gabrielle, Kapka, Petbab
Komentáře (0)