PROTIKLADY
Mapa,
ze které se nedá určit místo.
Hlava,
ve které už dávno není čisto.
Ruce bez prstů,
srdce bez lásky.
Žena bez mužů,
a klaun bez masky.
Myšlenky bez úvahy,
úvaha bez myšlenky,
Smrt bez únavy,
Život bez tajenky.
Voda bez mokrosti
a oheň bez tepla.
Pták bez volnosti,
křídla jsi mu utrhla.
Pláč bez slz,
a smích bez úsměvu.
Auto bez brzd,
co vněm dávno jedu.
Minulost bez vzpomínky,
a vzpomínka bez minulosti.
Dítě bez maminky
a štěstí bez radosti.
Obloha bez hvězd,
lidé bez lidí.
Státy bez měst,
něco mě zabíjí.
Škrábance na duši
a kousance do srdce.
Vůbec mi nesluší,
plavba po špinavé řece.
Polibek bez rtů
a sex bez dvou.
Hledám tu,
co popluje semnou.
Přečteno 274x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Danga, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, Agniezka, rezina, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)