VESMÍRNÁ KRÁLOVNA
Narodila se,ze zmuchlaných červánků,
v orosených nocích,za třesku mocných sil.
Narodila se sladká,zavinutá do vánků,
v náručích vesmírných vil.
Bylo to zrození,
střet dvou vír.
Bylo to zjevení,
snad přinese všem mír.
Zrození malé královny vesmíru,
ve znamení hvězd,planet a galaxii.
Zrození malé královny vesmíru,
nádherné,něžné a bez násilí.
Bylo to zrození,
střet dvou vln.
Bylo to až k slzám dojetí,
a jen její je moc,žezlo a trůn
Přečteno 275x
Tipy 14
Poslední tipující: Danga, šuměnka, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ, rezina, Lexisa
Komentáře (3)
Komentujících (3)