Tančíme valčík
Anotace: Raz, dva , tři, raz, dva , tři :-D
Tančíme valčík v sále plném svic
a vlci opodál vyjí na Měsíc
Tančíme jen my dva, v jednom kole -
jsme jenom loutky, herci – to je naše role
Tančíme valčík – raz, dva, tři, raz, dva, tři -
jeden z nás nikdy už slunce nespatří!
Komu se z nás dvou dřív hlava zatočí
pro něj přijde si prastarý popravčí
Tančíme valčík, tak přidej do kroku -
slyšíš už hladové vábení od vlků…?
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Quigleika
Komentáře (2)
Komentujících (2)