K branám Kyjevským
Anotace: sbírka Rackem... o svobodě.... která je osobozující, však i bolestná....
Sbírka:
Rackem...
Letět ve víru,
navždy neomezen,
potkat valkýru,
ničím nevymezen.
Vzhůru, zas dolů,
vznášet se v prstencích,
nebát se bolů,
utíkat v paprscích.
Letět doprava a doleva,
měnit směr, když chci,
pozdravit kříže Kyjeva,
ty bodáky se rzí…
Natáhnout se a ničeho se nedotknout,
letět, letět…, svobodně a svobodný,
nemuset čekat na boží soud,
žít v radosti po všechny dny!
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, Danga, CULIKATÁ
Komentáře (0)