I já znám básníka
(a že jich málo není),
mezi písmenky kouzlit umí,
někoho rozšumí, někoho rozevlají...
štěstím naplní
toho, kdo porozumí...
:o)
06.10.2010 19:47:00 | Cecilka
slovíčky zahřejí
schovají pod víčky
světélka naděje
jak plameny svíčky
i ty to umíš
oběžnice
tvých slůvek
přisyp do modra více
06.10.2010 09:34:00 | Divoženka1
I já znám básníka,/či spíše několik/
píší a malují literkami
I já se opájím /někdy až natolik/
že jsem jak opilá bublinkami :o))
06.10.2010 09:10:00 | šuměnka