Je těžké vzdát se tehohle světa, kde padne nejedna věta...
o lásce, bolesti,
zrození i smrti,
o slzách a bolesti,
či zlosti...
...o štěstí a smíchu,
o byti i malém tichu,
o vzpomíkách i budoucnosti,
o snech i jisté skromnosti...
...jenom pocit, že tenhle webík je.
10.10.2010 18:54:00 | NikitaNikaT.
nojono..plné kapsy klíčů a vůbec nikam nepasují...Culíku to jsi napsala kouzelně
09.10.2010 16:40:00 | Čoki
Toto nám bude blízké všem psavcům..Psavcem počínaje
a pak nespavcem konče./vysvětlivka:nespí, tak píše/
a hezky píšeš, jsou to hlavně pocity.
07.10.2010 20:08:00 | s.e.n
ty chvíle společné maj´pro každého jinou příčinu
ty chvíle společné jsou přesto v mnohém cizí
a ač tu někdo plká, tak jiný v básních ryzí
a všichni pospolu jsme rovni nekonečným součinům
06.10.2010 11:08:00 | šuměnka