Probuzená

Probuzená

Anotace: Starší, ale aktuální

Probuzená do tmy vstoupím
Šlapu po cizích nohách
Stát na pevné zemi toužím
A tápu jen v cizích stopách

Probuzená do šera kráčím
Ruce před sebou natažené
Co překáží mi to odstrčím
Čeho se dotknu rychle vadne

Probuzená zvědavá a vyděšená
Stojím a nechci se hnout
Jen do světla oblečená
Na krku z pravdy chomout

Takže prý jsem probuzená
Teď sny už se nebudou zdát
Jsem cesta právě objevená
Na směr nemá cenu se ptát
Autor Písnička, 07.10.2010
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: Myghael - the Lord of Absurdity, Gabrielle, šuměnka, Skalsky Pavel, Niky88, Lexisa, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Sny se budou zdát
/věř, že o těžkém období už něco vím/
snaž mysl sluncem naladit, ne chladem zim
a jiným, jako sobě štěstí přát!

07.10.2010 10:36:00 | šuměnka

líbí

nemá..ale člověk musí udělat první krok..a když cítí radost a lehkost,jde správně..

07.10.2010 04:22:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel